ROMANIAN WOOD | # INTEGRATED MARKETING

All case studies / INTEGRATED MARKETING/ ROMANIAN WOOD

MARKETING STRATEGY & BRAND IDENTITY Inspiratie pentru proiectul tau

Category

INTEGRATED MARKETING

Types

Digital Product

Implemented in:

2018 - ongoing

Starting Point

Romanian Wood
În inima peisajelor maiestuoase ale României, unde pădurile străvechi prosperă și poveștile folclorice răsună printre copaci, talentatul Alin Lazăr a pornit într-o călătorie pentru a crea capodopere extraordinare care să celebreze esența "lemnului românesc",  Romanian Wood.

challangeImage

Goal

Pentru a construi un brand de încredere și proeminent în industria produselor din lemn, am început prin crearea unei identități de brand convingătoare, prin dezvoltarea unei strategii de marketing cuprinzătoare și prin implementarea eficientă a acesteia pentru a stimula recunoașterea brandului, implicarea clienților și creșterea vânzărilor.

Execution of Key Objectives

Identitatea mărcii: Am creat un logo și o identitate vizuală distinctivă și memorabilă a companiei, care reflectă calitatea, durabilitatea și moștenirea bogată a meșteșugului românesc al lemnului.

#LOGO #TONE OF VOICE #BRAND NAME 

#MARKETING PLAN #CONTENT STRATEGY #CAMPANII PPC  #OPTIMIZARE SEO 

#SOCIAL MEDIA MARKETING

Go To Market: Următorul pas a fost dezvoltarea unei strategii clare pentru a identifica piețele țintă, segmentele de clienți și poziționarea competitivă. 

Strategia de marketing digital: Am formulat apoi o strategie de marketing robustă pentru a valorifica canalele digitale și tradiționale pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, a atrage clienții și a determina conversii. Această strategie include content marketing, strategia social media, SEO și PPC (campaniile Paid).

Focus: Sustenabilitate

Evidențierea dedicării pentru practici forestiere sustenabile și metode de producție ecologice, precum și alinierea mărcii la consumatorii preocupați de mediul înconjurător au fost unele dintre temele principale ale campaniilor noastre de lansare.

solutionImage

Rockstar Results

Și povestea continuă cu fiecare lemn și campanie care "prinde viață"...

Călătoria lui Alin rămâne o odă a legăturii intrinseci dintre artă și natură, unde simfonia lemnului românesc rezonează cu sufletul și spune poveștile unui pământ străvechi. Moștenirea sa dăinuie în fiecare piesă care poartă marca "Lemnul românesc".

Generarea de venituri pe piața din România

Extinderea locală și internațională

Customer Engagement

Driving customer loyalty and positive word-of-mouth

We Will Rock Your Brand

Contact Us Today!
Milan

HQ-CLUJ-NAPOCA - RO

Street Brancusi, 106, Cluj-Napoca

+40 753816813

Milan

MILANO- IT

Via San Vittore, 39, 20123 Milano

+39 0250070050